U poslovanju BEOCAPRA, kvalitet konačnog proizvoda nema alternativu i da bi se do njega došlo, postavljen je sistem izrade i poštovanja procedura u svakom segmentu rada. Samo se na ovaj način konzumentu - nutritivno i zdravstveno izuzetnih - proizvoda od kozjeg mleka može garantovati stalnost kvaliteta i bezbednosti proizvoda BEOCAPRA.

BEOCAPRA posluje u saglasnosti sa ISO 9001:2008 sistemom upravljanja kvalitetom, što je potvrđeno sertifikatom izdatim od strane renomirane sertifikacione kuće BUREAU VERITAS. Ista kompanija je preduzeću BEOCAPRA izdala i sertifkate o ispunjavanju zahteva veoma važnih standarda koji se odnose na prozvodnju hrane: HACCP, ISO FSSC 22000.

U skladu sa domaćim regulativama BEOCAPRI je dodeljen i zvaničan veterinarski kontrolni broj (RS 12293), što je neophodan uslov za stavljanje u promet prehrambenih proizvoda životinjskog porekla, kako u zemlji tako i na inostranim tržištima.

Konačno, da bi ostvarila mogućnost izvoza van granica Srbije i time zadovoljila specifične zahteve kvaliteta i bezbednost hrane pojedinih tržišta, BEOCAPRA je usaglasila svoju proizvodnju sa propisima drugih zemalja. U tom smislu kompanija poseduje sertifikat HALAL o usaglašenosti svojih proizvoda sa islamskim verskim običajima, baš kao i dozvole za plasman proizvoda na tržište Evropske unije i Ruske federacije. Tek nekoliko proizvođača mlečnih prozvoda u Srbiji, uključujući BEOCAPRA d.o.o., poseduju sve prethodno pomenute sertifikate i dozvole.

Sertifikat ISO 9001:2008
Sertifkat HACCP
Sertifikat ISO FSSC 22000